Yhteystiedot

AB24 Oy

Kerrolankatu 2
21200 Raisio
p. +358 400 261 220

Y-tunnus: 2303767-4
asiakaspalvelu@ab24.fi
myynti@ab24.fi

Uutiset

5.4.2017AB24 Oy toimitti Turku Energialle IBM:n tallennusratkaisunLue lisää »26.9.2013AB24 Oy ja Turku Energia tekevät yhteistyössä Kokonaisarkkitehtuuria (KA)Lue lisää »20.9.2013AB24 Oy toimitti uuden työasemavirtualisointiratkaisun Kårkulla samkommunilleLue lisää »


f7.jpg

Asiantuntijapalvelut

Teemme auditointeja ja konsultointeja asiakkaiden palvelinkeskuksissa. Pystymme tarjoamaan laajojakin palvelukokonaisuuksia. Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa muodostamme monipuolisen osaajajoukon.

Konsultointi ja koulutus

Auditoimme konesaliympäristojä ja konsultoimme niiden kehitystä, jotta ne vastaisivat nykypäivän tarpeitasi. Koulutusta järjestämme mm. Microsoft, Linux, VMWare, Citrix sekä IBM:n ohjelmistoille.

Palvelinratkaisut

Kokonaistoimituksissa huolehdimme myös tietoliikenneyhteyksistä, lähiverkon kaapeloinneista mittauksineen sekä dokumentoinnista. Erikoisosaamistamme on palvelinten virtualisointi.

Tietoliikennepalvelut

Toteutamme tietoliikenneyhteyksiä yrityksenne, asiakkaiden ja yhteistyökumppanien välille ja varmistamme niiden tietoturvallisuuden. VPN-tuotteilla luomme luotettavia etätyöratkaisuja helposti. 

Sovelluskehitys

Tuotamme yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa kokonaisvaltaisia sovelluskehitysratkaisuja. Tarjoamme tarpeisiisi räätälöidyn sovelluksen, ylläpito- ja hosting-palvelut. Ota yhteyttä ja kysy lisää!